Laden...
Naar Facebook

Nieuws

 

*North Sea Regatta week 26 mei t/m 4 juni

* Jazz in de haven 15 & 16 juli

* Vanaf 2 april zijn wij iedere zondag doorlopend geopend voor jullie late ontbijt, lunch, borrel of diner !

 De keuken is geopend van 13:00 uur tot 20:00.

 

* Per 24 maart start Lendl Mijnhijmer, gediplomeerd wijnkenner, als expert van het KRO-NCRV lifestyle programma BinnensteBuiten. Afwisselend met collega Milton Verseput gaat Lendl met chef-kok Leon Mazairac op pad om mooie smaakcombinaties te ontdekken.

 

Lendl (6 november 1984) heeft internationale prijzen en titels op zijn vakgebied behaald, maar studeert stug door. Hij weet niet alleen alles over wijn, maar ook over gedistilleerd.

In januari 2016 heeft Lendl de WSET McNie Tasting Trophy in London gewonnen. Hij is de eerste winnaar van de award, de beste wijnproever ter wereld, voor wie Engels niet zijn moedertaal is. In mei 2016 werd hij 3e bij het NK Sommelier de Trophée Henriot. Door de toonaangevende restaurantgids Gault&Millau is hij uitgeroepen tot Talentvol Sommelier 2017.

Manager TV Michel Nillesen: “BinnensteBuiten is een vaste waarde geworden op de vroege avond van NPO 2. Het team van experts weet door hun passie en kennis de kijkers elke avond weer te boeien en te verrassen. Lendl is met zijn kennis en ervaring een verrijking voor dit geliefde team.”

 

BinnensteBuiten, elke werkdag om 18.50 uur op NPO 2. En elke zaterdag een extra lange weekendeditie om 17.10 uur op NPO 2. 

 

×